APADRINAR

L'apadrinament està pensat per persones que estimen els animals però que per qualsevol motiu no poden adoptar aquell gos o gat que els hi agrada tant. Ja sigui per falta de temps, espai, etc. A través de l'apadrinament poden sentir-se més a prop de l'animal, ja que seràn els únics "parents" que tindrà.

En què consisteix l'apadrinament? Consisteix en un pagament realitzat a la protectora d'animals de Tarragona amb un import mensual mínim de 15 Euros, a partir d'aquí cadascú pot realitzar l'aportació que desitgi segons la seva economia. El pagament pot ser trimestral o anual.

Com utilitzem el donatiu de l'apadrinament? En la protectora pensem que no podem donar un tracte millor a un gos per sobre dels altres. Per això els donatius rebuts en l'apadrimanet s'utlitzen en benefici de tots els gossos del refugi. Així amb aquests diners comprarem pinso, medicines, vacunes, etc.

Com es realitza la selecció dels animals per apadrinar? En general posarem en apadrinament tots aquells animals que tenen una adopció difícil, però tots els gossos poden ser apadrinats.

A què tinc dret com a padrí? La protectora enviarà un correu electrònic anual a tots els padrins amb la informació actualitzada del gos. També s'informarà al padrí de qualsevol incidència important. Els padrins poden venir a visitar els seus gossos en horari de visites, el voluntaris els indicarán si el poden passejar dins del recinte.

Puc apadrinar una animal que ja està apadrinat? Naturalment! Un animal pot tenir diversos padrins, igual que una persona pot apadrinar més d'un animal.

Els animals apadrinats poden ser adoptats? I tant! De fet, un dels objectius dels padrins, és també la de buscar-los-hi una llar on puguin ser feliços. Si l'animal és adoptat o mor, s'informa al padrí i se li dóna la possibilitat d'apadrinar un nou animal o bé de finalitzar l'apadrinament. Si es finalitza l'apadrinament, cal tenir en compte que no es retornará cap import ja cobrat.

Què cal fer per apadrinar? Només cal omplir el següent formulari, tot indicant en l'apartat "Animal a apadrinar" el número i/o nom que hi ha sobre la fotografia del animal que vols apadrinar. Pots escollir qualsevol animal dels que tenim per adoptar. També pots omplir aquest altre formulari i portar-lo a les nostres instal·lacions.